joi, 21 aprilie 2011

Echipa X-Stardoll-Lovers

Iata si echipa X-Stardoll-lovers.Pe parcurs cel mai probabil vor aparea si alte/alti membri/e.Impreuna postam despre tot ce ar putea interesa membrii stardoll,in legatura cu acest site.Sub fiecare postare veti gasi numele celei care a scris,dar si un buton..micut unde puteti lasa un comentariu.Asteptam parerile,dorintele si impresiile voastre si pe paginile noastre pe SD.Pentru a ajunge pe paginile noastre mai usor dati click pe poze si se va deschide fereastra spre suite-uri.Momentan nu mai primit scriitori noi deoarece blog-ul este unul de inceput si impreuna facem fata "efortului".


Lucram ca o echipa,nu avem fiecare un domeniu fix ci pur si simplu postam ceea ce consideram ca v-ar interesa si v-ar convinge sa mai vizitati blog-ul.Speram ca impreuna sa facem din blog unul de succes,cunoscut si placut tuturor membrelor si membrilor stardoll.Design-ul si paginile sunt facute 100% de noi,in diferite programe,obiectele free si spoilers-urile sunt cautate exclusiv de noi,deci toata munca pe care o depunem este meritul nostru si speram sa nu gasim si plagiatori lipsiti de originalitate.
Suntem deschise la noi idei si raspundem la toate itnrebarile pe care le aveti legate de noi,de ceea ce postam,de blog sau de orice de acest gen.Pentru nelamuriri sau discutii "suplimentare" puteti cere adresa de mail sau id-ul printr-un comentariu,iar noi va vom raspunde destul de repede.
Mai jos gasiti si un link catre blog pe care il puteti afisa pe blog-ul/site-ul vostru pentru publicitate.Speram sa dati si un mic "follow" blog-ului.
In concluzie speram ca noi,ca echipa,sa fim la asteptarile voastre,sa nu devenim plictisitoare prin ceea ce postam si afisam,sa fim deschise la opinii(fie ele si negative)si sa ajungme unul dintre cele mai de succes blog-uri SD.

Cu timpul speram sa devenim un blog popular,iar pentru cititori sa reprezinte locul unde gasesc cele mai multe informatii si date.Scriitori activeaza primind si salariu lunar constand in starcoins.
Momentan echipa este formata din 5 membre SD,care incearca sa fie cat mai active pe blog si care aduc idei noi si cat mai interesante pentru "deliciul" cititorilor:).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

 
Don't copy!All rights reserved!It's not an official Stardoll blog!