sâmbătă, 28 mai 2011

Interviu cu Fresh.Jaz

Esti membra stardoll de ceva vreme.Ce ti se pare cel mai dragut pe acest site?
Stardoll-ul mi se pare minunat deoarece aici poti purta tot ce vrei tu fara ca cineva sa se uite ciudat la tine si nu stiu daca nu se uita ciudat deoarece nu vad dincolo de monitoarele celorlalti membrii stardoll.

Ce iti lipseste din trecutul tau pe SD?
Pai..nu pot spune ca imi lipseste ceva mai bine zis chiar am castigat ceva am cunoscut oameni noi care mai tarziu mi-au devenit prieteni foarte buni . Si totusi daca toata lumea se plange ma voi plange si eu de noile starcoins sau cum se cheama . Nu le dau importanta

Ce parere ai despre hotbuys-urile din luna iunie?Ce ti-ai dori din ele?
Hotbuys-urile din luna iunie mi se par ,,resuite:. Si mi le-as dori pe toate dar am citi pe blogul tau despre acea rochie si am ramas uimita si nu stiu ce sa cred..

Daca ai fi pentru o zi editor-ul SD-ului ce ai schimba?
As face stardoll-ul ca inainte fara acele starcoins . Deoarece inainte stardollul era mult mai distractiv ( nu ca acum nu ar fi ) si preturile erau mai rezonabile pentru toata lumea.


Multi se plang de magazinele de pe SD si de ultimele haine aparute.Daca ai putea sa creezi pe SD un magazin cum s-ar numi si cma ce gen de haine ai promova?
Paii..magazinul s-ar numi ,, Everyone have a style " si as promova haine din diferite stiluri pentru toata lumea . Pentru ca daca as promova haine care ar fi numai pe stilul meu ce o sa fac am sa le cumpar numai eu ?

Dezavantaje in a fi membru SD?
Eu nu cred ca pot gasi vreun dezavantaj.

Ce parere ai despre blog-ul nostru?
Eu pot spune ca sunt un cititor al blog-ului deoarece ma ajuta sa aflu niste chestii despre care nu stiam .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

 
Don't copy!All rights reserved!It's not an official Stardoll blog!